Merken

MERKEN

Webecos

Derma studio werkt in haar salon met de hoogwaardige, maar zeer betaalbare producten van Webecos.

Al meer dan 40 jaar is Webecos cosmetica het toonaangevende merk voor schoonheidssalons, sauna’s, beautyspa’s en opleidingsinstituten.

Ontstaan vanuit de wens van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, die betere producten voor de schoonheidsbranche wilde, is Webecos uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn.

De ruime keus aan kwalitatief hoogwaardige producten van eigen receptuur in zowel salon- als ook consumentenverpakking, maken Webecos tot een groot merk van Nederlandse bodem.

 

Dr.Hauschka

Derma studio is officieel Dr. Hauschka Therapeut en werkt tijdens haar 100% natuurlijke behandelingen met de producten van  Dr. Hauschka.

Het unieke van Dr. Hauschka Cosmetica zijn de Natuurlijke ingredienten, geselecteerde heilzame planten, een een unieke behandelingservaring en een kerngedachten als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept: De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen, Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dat is het unieke van Dr. Hauschka Cosmetica. De huid kan door het milieu, de zon of andere factoren beschadigen, Dr. Hauschka Cosmetica zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en versterkt de gezonde eigen processen en ritmes vanm de huid. Daarnaast beschermt Dr. Hauschka de huid tegen invloeden van buitenaf.

Alle producten van Dr. Hauschka dragen het internationale keurmerk "gecontroleerde Natuurcosmetica"  van de BDIH.


LavieSage

LavieSage staat voor huid en gezondheid.

Uw huid is ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid, vandaar dat LavieSage producten maakt, nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg dus via de binnenzijde de huid kunnen verbeteren.

Dat betekent tegelijkertijd dat de werking voldoende krachtig moet zijn om ook de huid te kunnen bereiken. We kiezen dan ook zoveel mogelijk natuurlijke en huidspecifieke ingrediënten met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. De inzetgebieden betreffen huidbescherming tegen vroegtijdige veroudering, huidklachten en huidverbetering. Bij die laatste gebruikt u de producten op advies van de schoonheidsspecialist, die ze afstemt op de gekozen behandeling.

LavieSage nutricosmetics kunt u combineren met uw favoriete cosmeticalijn. De producten worden uitsluitend geleverd via een netwerk van huidprofessionals. Daar krijgt u advies van goed opgeleide mensen die de toepassingen door en door kennen.


Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten - die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 10 productlijnen en 9 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.


De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’. Alle behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.DermaStudio

Jan Vrijmanstraat 313

1087MN Amsterdam(IJburg)

Tel. 06-15 33 22 11

Email: info@dermastudio.nl

DE SCHOONHEIDSSALON / BEAUTYSTUDIO OP AMSTERDAM IJBURG

Copyright © All Rights Reserved.